abutell

هزارن مطلب را برای شما شما فراهم نموده ایم تا مطلب خود را سریعتر بیابید.

طرح توجیهی تولید اسانس طبیعی

#filesell_pps_div1{margin:5px auto;padding:5px;min-width:300px;max-width:500px;border:1px solid #a9a9a9 !important;background-color:#ffffff !important;color:#000000 !important;font-family:tahoma !important;font-size:13px !important;line-height:140% !important;border-radius:5px;}


یکی از گروه های مواد موثره گیاهان،اسانس ها یا روغن های اسانسی(Essential Oil) ترکیبات روغنی فرار هستند که جنبه گیاهی دارند و شامل ترکیبات شیمیایی سنگین،فرار و چرب می باشند.تفاوت اسانس ها یا روغنهای معطر با روغنهای معمولی در این است که اسانس ها یا روغنهای معطر فاقد ترکیبات اسیدهای چرب هستند و دارای ترکیبات معطری هستند که در اندامهای مختلف گیاهان یافت می شوند.در واقع اسانس ها مخلوطی از مواد مختلف با ترکیبات شیمیایی بسیار متفاوت از یکدیگر بوده و دارای بوی بسیار قوی می باشند.در دمای محیط اسانس ها در مجاورت هوا تبخیر می شوند و به همین دلیل به آنها روغنهای فرار،روغنهای معطر،روغنهای استری و یا اسانس های روغنی می گویند و از نظر ترکیب شیمیایی همگن نیستند .ولی به طور کلی از گروه شیمیایی موسوم به ترپن ها هستند و یا منشا ترپنی دارند.این ترکیبلت معمولا از بو و مزه تندی برخوردارند و وزن مخصوص آنها اغلب از آب کمتر است.اسانس ها در سلول ها و کرک های ترشحی منفرد و یا مجتمع،غده های ترشحی،مجاری ترشحی در قسمت های سطحی و درونی اندام های مختلف برگ ها ،میوه ها،جوانه ها و شاخه های گیاهان وجود دارند.سلول ها و ب …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 19 =

abu © 2017 Frontier Theme